Om Oss

Välkommen till vårt engagerade byggföretag, där allt började med en gnista av kreativitet i den charmiga staden Gislaved. Från början ett blygsamt företag för inredningsdesign, satte vi ut för att hjälpa husägare att förvandla sina boenden till något verkligen eget. Det dröjde inte länge innan vi insåg hela vår potential, och rörde oss bortom bara estetik för att omfamna själva kärnan i byggande och renovering.

Nu erbjuder vi stolt en svit av tjänster som omfattar detaljerad arkitektonisk planering, skräddarsydd inredningsdesign och noggrant bygg- och renoveringsarbete. Vårt åtagande är sömlösa, stressfria förvandlingar av utrymmen till älskade hem. För oss är 'tillräckligt bra' inte ett alternativ. Vi strävar efter excellens och säkerställer att varje spik, kakel och penseldrag bidrar till att skapa ditt ideala boende. Följ med oss i att förvandla drömhemmet till en påtaglig verklighet.

VÅRT UPPDRAG

Vi är engagerade i att skapa hem som perfekt överensstämmer med våra kunders vision och livsstil, där vi prioriterar deras behov och preferenser inom deras budgetar. Med expert hantverksskicklighet och noggrann uppmärksamhet på detaljer bygger vi inte bara hus, utan drömhem anpassade till de unika smakerna hos dem vi tjänar. Följ med oss på denna resa till problemfritt husägande där kvalitet och kundnöjdhet är hörnstenarna i vårt arbete.

VÅR VISION

Vi är engagerade i att bygga hem som uppfyller våra kunders specifika behov. Vi lyssnar noggrant från första interaktionen, för att säkerställa att varje bygg- eller renoveringsprojekt vi tar oss an är en skräddarsydd passform, inte en kompromiss. Vårt mål är att skapa utrymmen som perfekt överensstämmer med varje husägares vision och livsstil.

Vårt Team

En Kollektiv, Som Förverkligar Drömmar.

"Punktstyrkan ligger i vår praktiska och individualiserade tillvägagångssätt för varje projekt. Grundat av Sergiu Mosincat, är teamet på Bluebygg Gislaved AB engagerat i att samla de mest kompetenta talangerna, med ett särskilt fokus på expertis i effektiv genomförande av byggprojekt, från arkitektur och interiördesign till koordinering och utförande."

Sergiu Mosincat

Founder

Adelina Mosincat

Cofounder

Remus Lacatus

Dorin Bogdan

Profir Lacatus

KONTAKTA OSS

Det skulle vara vårt nöje att engagera oss med dig och utforska hur vi kan samarbeta för att förverkliga din vision. Tveka inte att kontakta oss – vi är alltid ivriga att knyta an till nya och befintliga kunder.